woensdag 10 januari 2018

God gruwelijk wat is het leven kut.


Soms is het leuk om zinnen te maken die nergens op slaan, god bestaat niet de gruwelen wel, het leven is een feit en dat het niet altijd kut is is ook waar.

Woord een en twee maken dat plus en min neutraal zijn woord drie en vier kan ik ook redelijk naast elkaar laten leven.

Het leven is kut, het leven wordt geboren uit het vrouwelijke geslachtsdeel dus ergens is het leven dus in beginsel kut.

Natuurlijk is het woord kut van een andere macht, in de zin dat het vrouwelijke geslachtsdeel in deze synoniem is voor iets wat niet prettig is.

Dat is kut voor je, wat een kut streek, wat een kut wijf.

Het is ergens zeer onredelijk dat de vrouwelijke kut zo toepasbaar is in meerdere vormen makkelijk in de mond ligt in een zinsverband , waar het mannelijke geslachtsdeel slecht één zinsverband ken. Hij is een lul.

O nee, wacht lullig bestaat ook nog.

En niet te vergeten het topje heeft ook nog een betekenis, wat een eikel, al hoeft dit niet per definitie de kop van het mannelijke geslachtsdeel te zijn, ze hangen ook in de boom.

Kut, lul,kanker,tyfus,gek, gestoord, schizofreen, allemaal scheldwoorden die eigenlijk niet kunnen maar in de maatschappij een plek hebben om aan te duiden hoe wij over dingen denken of hoe wij mensen typeren.

Niks mis mee ik noem de zwarte medemens ook gewoon nog neger, ik ben zelf deels neger en vind het woord een geuzen naam, de slaaf van toen is niet meer, ze hebben zich vrijgevochten en dat ze maatschappelijk zich onderdrukt voelen heeft niks te maken met het feit dat ze neger genoemd mogen worden, dat is meer dat een deel van hen is blijven hangen in het slavernij verleden en alles aangrijpen om dat als een recht van onderdrukking te zien terwijl het allang niet meer zo is.

Voor wie zich afvraagt waar dit blog nu over gaat.

Heel simpel, het leven is godsgruwelijk kut, voor een ieder die blijft hangen in een stigma, die vaak kijkt in de spiegel van de diagnose, en zich daar mee vereenzelvigt. Je bent niet te vatten in een woord, in een diagnose, in een stempel die de maatschappij je voor jou gevoel geeft.

Blijf er in hangen en je zal ervaren dat het leven gruwelijk is en kut, ga er mee om en maak je het maakbaar voor jezelf, dan kan het zomaar zijn dat je kut voor kwaliteit kan vervangen en gruwelijk voor goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten